Tarieven

Snelle service en levering

Veilige checklist

Zwaar meubilair

 • De verhuizers:
  Het aantal verhuizers dat nodig zullen zijn en die hiermee komende kosten hangen natuurlijk af van uw persoonlijke situatie en de services waarvan u gebruik maakt. Voor een efficiënte verhuizing zijn er gemiddeld 3 verhuizers nodig, maar soms kan het zelf voordeliger zijn om meer verhuizers in te huren zodat de verhuizing nog sneller verloopt.
 • De verhuiswagen:
  Ook dit is afhankelijk van de grootte van uw verhuizing, de kosten van het transport hangen af van het type verhuiswagen dat nodig is.
 • De voorrijkosten:
  Een verhuisbedrijf brengt voorrijkosten in rekening, dit is de reisafstand tussen zowel uw oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen.
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices:
  Bijvoorbeeld: parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service.

EERSTE WEEK ALTIJD GRATIS
TARIEVEN OPSLAG – WEEKELIJKS OPZEGBAAR

 per week  per maand
 Opslag 10 m3  € 20 incl. BTW  € 78,- incl. BTW
 Opslag 20 m3  € 40 incl. BTW  € 156,- incl. BTW
 Opslag 30 m3  € 60 incl. BTW  € 234,- incl. BTW
 Opslag 40 m3  € 80 incl. BTW  € 312,- incl. BTW
 Opslag 50 m3  € 100,- incl. BTW  € 390,- incl. BTW
 Opslag 60 m3  € 120,- incl. BTW  € 468,- incl. BTW
 Opslag 70 m3  € 140,- incl. BTW  € 546,- incl. BTW
 Opslag 80 m3  € 160,- incl. BTW  € 624,- incl. BTW

De verhuiskosten bestaat uit 4 onderdelen:

Verschillende mogelijkheden bij verhuisbedrijf Hooman

Verhuisbedrijf Hooman verzorgt uw verhuizing tot in de details. Zoek vandaag nog contact met ons op en wij zoeken samen met u naar de meest voordelige optie. Kwaliteit staat bij ons voor op. Dat betekent dat wij zorgen voor betrouwbare verhuizers die van aanpakken weten. Met een vriendelijke en behulpzame service helpen wij u graag met de verhuizing. Particulier, zakelijk of senioren verhuizing. Doordat wij werken met flexibele verhuizers zijn wij in staat de prijs zo laag te houden.

Particuliere verhuizing bij Hooman verhuisbedrijf
Gaat u binnenkort Verhuizen? Het inpakken van uw inventaris en het sjouwen van zware meubels is een onderdeel van de verhuizing waar de meeste mensen niet naar uit kijken. Dat is begrijpelijk, want het is veel en fysiek zwaar werk.

Hooman verhuisbedrijf is een betaalbaar en modern verhuisbedrijf
Wij werken enkel met moderne en goed onderhouden verhuiswagens welke allemaal voorzien zijn van een laadklep en professionele verhuismaterialen zoals: verhuisdekens, steekwagens, spanbanden, rolkarren en een gereedschapskist waar kosteloos gebruik van mag worden gemaakt.

We hebben voor elke verhuizing een andere aanpak, een andere oplossing. U kunt hierbij denken aan het verhuizen van een kleine flat tot het verhuizen van een compleet bedrijf. Dat betekent dat we voor elk budget een oplossing hebben. Tijdens het opmaken van de offerte wordt er altijd gekeken naar de verschillende opties. Of u kiest voor een verhuis adviseur. We sturen een verhuis adviseur bij u langs voor een opname van de inventaris. Hij/zij zal u een inschatting geven van de te verhuizen volume, samen met u de verhuizing bespreken aan de hand daarvan zal hij/zij samen met u een plan van aanpak bedenken.

Telefoon

reactie binnen 1 uur