Particuliere verhuizingen

Snelle service en levering

Veilige checklist

Zwaar meubilair

Particuliere verhuizing bij Verhuisbedrijf Hooman
Gaat u binnenkort Verhuizen? Het inpakken van uw inventaris en het sjouwen van zware meubels is een onderdeel van de verhuizing waar de meeste mensen niet naar uit kijken. Dat is begrijpelijk, want het is veel en fysiek zwaar werk.

Verhuisbedrijf Hooman is een betaalbaar en modern verhuisbedrijf
Wij werken enkel met moderne en goed onderhouden verhuiswagens welke allemaal voorzien zijn van een laadklep en professionele verhuismaterialen zoals: verhuisdekens, steekwagens, spanbanden, rolkarren en een gereedschapskist waar kosteloos gebruik van mag worden gemaakt.

We hebben voor elke verhuizing een andere aanpak, een andere oplossing. U kunt hierbij denken aan het verhuizen van een kleine flat tot het verhuizen van een compleet bedrijf. Dat betekent dat we voor elk budget een oplossing hebben. Tijdens het opmaken van de offerte wordt er altijd gekeken naar de verschillende opties. Of u kiest voor een verhuis adviseur. We sturen een verhuis adviseur bij u langs voor een opname van de inventaris. Hij/zij zal u een inschatting geven van de te verhuizen volume, samen met u de verhuizing bespreken aan de hand daarvan zal hij/zij samen met u een plan van aanpak bedenken.

Telefoon

reactie binnen 1 uur