Over ons

Professionele verhuizers bij uw verhuizing

Uw verhuizing, onze zorg

In- en uitpakservice

Voor al uw particuliere of zakelijke verhuizingen

Meubeltransport door heel Nederland

Wij zien ieder project als maatwerk
Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project zoveel mogelijk ontzorgen en een totaalpakket op maat leveren. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken.

Bij ons is alles in overleg mogelijk, nee is geen antwoord. Onze vakmannen zijn goed gehumeurd, goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze werken dagelijks met moderne wagens en materialen. Zo ontstaan er geen onverwachte verrassingen op de verhuisdag. Kortom, wij helpen u graag!

verhuisbedrijf Hooman is een snel groeiende bedrijf. In de tijd van ons bestaan hebben wij ons gespecialiseerd in een breed pakket aan dienstverlening. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Een offerte aanvragen kost maar een paar minuten! Het aanvragen van een offerte geeft u een duidelijk beeld van het kostenplaatje, u weet direct waar u aan toe bent. In overleg kan de offerte ook aangepast worden aan uw specifieke wensen. U kunt bijvoorbeeld altijd kiezen voor een handyman of meer verhuizers en andere wensen.

Onze verhuisservice en verhuizers zijn 7 dagen per week tot uw dienst beschikbaar met meerdere verhuis en vrachtwagens, verhuisliften en opgeleide en professionele verhuizers en vakmannen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u wordt binnen 6 uur teruggebeld voor een afspraak! Neemt u gerust contact op met ons via

Telefoon

reactie binnen 1 uur

Reviews

Beoordeling van onze klanten

Hiernaast hebben we een aantal van onze meest recente beoordelingen van onze gewaardeerde klanten.