Particuliere verhuizing

Verhuizen met Easy Pro Verhuizingen
Snel, veilig en tegen een betaalbare prijs.
Vakkundig en ervaren personeel
Reguliere of complete verhuisservice
Verhuizingen door heel Nederland
Stressvol verhuizen is verleden tijd!

Particuliere verhuizing bij Easy Pro Verhuizingen
Gaat u binnenkort Verhuizen? Het inpakken van uw inventaris en het sjouwen van zware meubels is een onderdeel van de verhuizing waar de meeste mensen niet naar uit kijken. Dat is begrijpelijk, want het is veel en fysiek zwaar werk.

Easy Pro Verhuizingen is een betaalbaar en modern verhuisbedrijf 
Wij werken enkel met moderne en goed onderhouden verhuiswagens welke allemaal voorzien zijn van een laadklep en professionele verhuismaterialen zoals: verhuisdekens, steekwagens, spanbanden, rolkarren en een gereedschapskist waar kosteloos gebruik van mag worden gemaakt.

We hebben voor elke verhuizing een andere aanpak, een andere oplossing. U kunt hierbij denken aan het verhuizen van een kleine flat tot het verhuizen van een compleet bedrijf. Dat betekent dat we voor elk budget een oplossing hebben. Tijdens het opmaken van de offerte wordt er altijd gekeken naar de verschillende opties. Of u kiest voor een verhuis adviseur. We sturen een verhuis adviseur bij u langs voor een opname van de inventaris. Hij/zij zal u een inschatting geven van de te verhuizen volume, samen met u de verhuizing bespreken aan de hand daarvan zal hij/zij samen met u een plan van aanpak bedenken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een offerte aanvragen kost maar een paar minuten! Het aanvragen van een offerte geeft u een duidelijk beeld van het kostenplaatje, u weet direct waar u aan toe bent. In overleg kan de offerte ook aangepast worden aan uw specifieke wensen. U kunt bijvoorbeeld altijd kiezen voor een handyman of meer verhuizers en andere wensen.

Onze verhuisservice en verhuizers zijn 7 dagen per week tot uw dienst beschikbaar met meerdere verhuis en vrachtwagens, verhuisliften en opgeleide en professionele verhuizers en vakmannen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u wordt binnen 6 uur teruggebeld voor een afspraak! Neemt u gerust contact op met ons via:

Particuliere verhuizing